Honkantine

HONKANTINE

Ons eetcafé wordt HONKantine bij maakleerplek.


De HONKantine is elke woensdag open tussen 11 en 15 uur. Je bent welkom in de Stapelhuisstraat 13 te Leuven (Molens Van Orshoven aan de Vaart naast de balk van Beel).


Wat is maakleerplek ?

Maakleerplek is een open plek in Leuven waar we samen leren maken op zoek naar antwoorden op uitdagingen van vandaag en morgen. Maakleerplek is een initiatief van Stad Leuven. www.maakleerplekleuven.be


Wat mag je verwachten ?

Onze Honkers zullen wekelijks (woensdag) hun culinaire prestaties serveren in de HONKantine. Een job waar ze bijzonder veel leren en voldoening uit halen en die hun eigenwaarde boost. Zij kijken er geweldig naar uit. U toch ook?


Jullie zijn welkom om te komen proeven van een broodje, soep, toast champignon, een croque of een warme maaltijd. Allemaal met veel liefde en vers gemaakt door onze Honkers en vrijwilligers.
Waar?
Stapelhuisstraat 13-15, 3000 Leuven (Silo's en Molens Van Orshoven aan de Vaartkom)


Parkeermogelijkheden
Parking Tweewaters, Schipvaartstraat, 3000 Leuven (naast Honkantine)
Parking Minckelers, J.P. Minckelersstraat 94, 3000 Leuven (op wandelafstand van Honkantine)


Wanneer?
We zijn open. Jullie zijn allemaal hartelijk welkom elke woensdag tussen 11 en 15 uur in de Stapelhuisstraat 13 te Leuven (molens Van Orshoven aan de Vaart naast de balk van Beel). Volg ons op Facebook voor de laatste info.